SENNE MISPLON

Wat doe ik?

vorming

basisvorming

trans*watte?

genderinclusiviteit

senne & friends

op maat

lezing

nabespreking film

raad- en adviesgeving

ander knotsgek idee?

lager onderwijs

secundair onderwijs

volwassenen

Online webinar voor iedereen

BASISVORMING
volwassenen

“Een vriend van me maakt een transitie door als trans man. Ik heb heel veel vragen, maar ik durf ze niet altijd aan hem te stellen.”

“Op het werk worden er vaak homofobe mopjes gemaakt, ik vind dit echt niet grappig en voel me hierdoor onveilig.”

“Ik hoor tegenwoordig heel veel over trans personen, maar ik besef dat ik hier eigenlijk bitter weinig over weet…”

We komen allemaal vroeg of laat in contact met gender- en seksuele diversiteit. Iemand uit je jeugdbeweging is homo, een collega op het werk maakt een transitie door als trans man of je kind vertelt je dat hij biseksueel is. Weten wat het betekent om holebi of trans* te zijn is essentieel om een goede bondgenoot, vriend of partner te zijn.

Op zoek naar een vorming voor jouw evenement of in jouw bedrijf om meer te leren over gender- en seksuele diversiteit? Dan is deze basisvorming ideaal. In deze basisvorming staan we eerst samen stil bij onze vooroordelen en ingebouwde genderstereotypen. Daarna worden concepten en termen uitgelegd zoals gender, geslacht, genderexpressie, transgender enzovoort. Van daaruit wordt de theorie uitgediept met enkele praktijkvoorbeelden. Tot slot geef ik kant-en-klare tips mee om in het dagelijkse leven in te zetten.

Vanuit mijn eigen ervaring als trans* persoon, maar ook vanuit mijn opgebouwde expertise breng ik een toegankelijk verhaal. Het publiek krijgt zo ook toegang tot mijn persoonlijke ervaringen, waarbij ik geen enkele vraag onbeantwoord laat.

De inhoud van deze vorming kan aangepast worden aan specifieke noden van het doelpubliek / de aanvrager.

Deze vorming kan ook aangeboden worden via een online Webinar. Ik kan dit doen via mijn eigen Webinar software (WebinarGeek) of via het platform die wordt gebruikt door jouw bedrijf/organisatie.

Illustratie:Senne staat vooraan een groep. De groep zit op stoelen naast elkaar. Senne geeft een uitlegover gender en seksuele diversiteit.
praktische informatie

doelgroep: Volwassenen (18+)

duur: 75 minuten

maximale aantal deelnemers: 50 personen

voorzieningen: lokaal met internettoegang, pc & beamer

CONTACTEER ME!