SENNE MISPLON

ervaringen

“Senne wist zijn doelpubliek aan te spreken, deed dit kort en bondig, met voldoende info. Ik had ook de indruk dat hij respect kon afdwingen door zijn manier van reageren/lesgeven, hij staat heel goed voor de klas.”

Geert

Leerkracht 3de middelbaar

Illustratie:Portret van leerkracht Geert.Hijis een witteman enheeft een sikje en een klein snorretje. Geert heeft halfblond haar en een gestreepte T-shirt aan.

“Senne heeft een eigentijdse manier om een jong publiek toe te spreken zoals het gebruik van jongerentaal. De aanpak was ook direct, het kwam ongetwijfeld sterk binnen.”

Stephanie

Leerkracht 4de middelbaar

Illustratie:Portret van Stephanie. Ze is een zwarte vrouw enheeft eengrijze hoofddoek rond haar hoofd.

“Heel goed, vrij los en zeer toegankelijk. Op momenten waarop er theorie gegeven werd, kon hij de leerlingen ook boeien.”

Lucas

Leerkracht 2de middelbaar

Illustratie: Portret van Lucas. Lucas is een witteman. Hij heeft donker kort haar en een hemd aan.

“Ik was aanwezig op de Genderliciousdag in Gent. De lezing van Senne was super aangenaam, heel relaxed en correct gegeven. Hij kon super goed omgaan met de vragen en discussies die naar boven kwamen. Echt een superfijne ervaring.”

Lauranne

20 jaar

Illustratie: Portret van Lauranne. Ze is een witte vrouw met lang donker haar. Ze draagt een zwarte bril en heeft een grote glimlach.

“Ik hoorde Senne spreken na de vertoning van de documentaire 'Dear Angels' die ik maakte samen met Heleen Declercq. Zijn talk was héél complementair aan het stukje verhaal dat wij brachten over de LHBTQIA+ gemeenschap. Vooral de helderheid, openheid en kwetsbaarheid in zijn spreken vond ik bewonderenswaardig. Bovendien vindt hij de moed om zijn eigen verhaal erbij te betrekken, en zich open te stellen voor vragen van het publiek. Dat is heel mooi en leerrijk”

Sarah

Leerling 4de middelbaar

Illustratie:Portret van Sarah. Ze is een witte jongevrouw met lang blond haar. Ze heeft ook verschillende oorbellen in haar linkeroor.

“Op SMC lede kregen wij een basisvorming. Eerst wist ik niet goed wat ik precies moest verwachten, maar dat werd al snel heel erg duidelijk uitgelegd de eerste minuten. Ik heb de vorming vooral ervaren als een veilige plek, waar je met klasgenoten eens over serieuzere zaken kunt praten. Het was ook vooral heel erg leerzaam. Ik kwam zaken te weten waar ik nog nooit bij had stilgestaan. Alle ’spelletjes’ en ‘groepsactiviteiten’ werden in die mate goed georganiseerd en uitgelegd, dat iedereen zichzelf kon tonen als de personen die ze werkelijk zijn. Niemand moest zich dus schamen. Voor onze klas was het dus niet alleen een ‘simpele vorming’, het was een leerzame ervaring en openbaring!”

Charlotte De Cort

regisseur uit Brussel

Illustratie:Portret van Charlotte. Ze is een witte vrouw met kort blond haar net boven de schouders.

[…]In mijn klas waren er wat issues wat betreft bepaalde opmerkingen van medestudenten waar ik me niet comfortabel bij voelde. De medestudenten op dat moment aanspreken had weinig zin dus had ik de hulp van Senne ingeroepen. Zowel m’n toenmalige leerkracht als m’n zus vonden de aanpak van Senne zeer goed aangezien de lezing een beter beeld gaf wat transgender zijn juist betekent en hoe bepaalde opmerkingen bij ons kunnen binnenkomen. Dankzij Sennes lezing waren de issues al snel van de baan en kon ik m’n laatste jaar alsnog mooi afronden.

Mauro

21 jaar (trans man)

Illustratie: Portret van Mauro. Mauro is een witte jongen. Hij draagt een bril en een pet op zijn hoofd.

“Een samenwerking met Senne staat voor gegarandeerd succes. Afspreken lukt snel en duidelijk. Hij gaat in op de specifieke vragen waar je als organisator mee zit. Het lukt hem om ook grote groepen persoonlijk aan te spreken en te bereiken. Hij raakt je. Zijn stijl is gedreven, persoonlijk, getuigend en open. Maar evengoed wetenschappelijk onderlegd en verantwoord. En dat alles gekruid met een heerlijke persoonlijkheid.”

Frank Naert, werkgroep

Medium, College Torhout

Illustratie: Portretvan Frank. (Aanvullenanaloog met hierboven, maar met nieuwe illustratie)

CONTACTEER ME!