SENNE MISPLON

Wat doe ik?

vorming

basisvorming

trans*watte?

genderinclusiviteit

senne & friends

op maat

lezing

nabespreking film

raad- en adviesgeving

ander knotsgek idee?

senne & friends

Ik vertel mijn verhaal als trans man, niet hét verhaal van iedere trans* persoon. Een enkelzijdige getuigenis kan interessant zijn, maar creëert geen fundamenteel inzicht. De formule Senne & friends wil het concept van een ‘getuigenis’ uitdiepen en verbreden.

Objectieve informatie wordt verweven met persoonlijke verhalen en ervaringen. Op een laagdrempelige, humoristische en toegankelijke manier vinden de jongeren mogelijks (h)erkenning in de eigen zoektocht naar hun identiteit én verruimen ze hun blik over het thema gender- en seksuele diversiteit.

Deze vorming is ook combineerbaar met de formule ‘basisvorming met interactie– secundair onderwijs’

De concrete inhoud van deze vormingen is afhankelijk van de sprekers en de wensen van de aanvrager. Aarzel daarom zeker niet om vrijblijvend informatie te vragen via het contactformulier.

wie is wie?

Jitske Van De Veire

Zij/haar °1993

Jitske is eigenaar/bosslady van de Wakko kapper Gent & Antwerpen. Daarnaast is ze een echte sociale media prinses waar ze zich ontpopt tot waar rolmodel voor vele jonge (lesbische) meisjes. Ze houdt zich bezig met thema’s rond lgbtq+, zelfliefde en ondernemerschap als jonge vrouw.

Joppe De Campeneere

Die/hun °1997

Joppe noemt zichzelf een (online) creative, schrijver en maker. Via opiniestukken en columns voor verschillende mediabedrijven maar ook via sociale media deelt die hun ervaringen als non-binaire persoon met een liefde voor zelfexpressie en mode. Joppe spreekt en schrijft vooral over LGBTQ+-thema's, populaire mediacultuur en bredere maatschappelijke tendensen.

Uwi Van Hauwermeiren

Die/hun °1991

Uwi identificeert zich als non binair en queer. Uwi is een liefhebber van planten en zwarte koffie. Is luid en vocaal over alles wat ruikt naar genderdiversiteit , genderidentiteit en geaardheid. Door open te zijn over hun eigen transitie en parcours, hoopt die anderen te inspireren ook zichzelf te durven zijn.

Charlie Dewulf

Die/hun °1994

Als één van de weinige trans regisseurs in België begrijpt Charlie hoe belangrijk het is om LGBTQAI+ thema’s direct en indirect aan bod te laten komen in hun projecten. Charlie kreeg steun van het Vlaams Audiovisueel fonds voor o.a twee langspeelfilms, een webserie en virtual reality project. Charlie deelt graag hun kennis over queer en gender representatie in de media en het belang van sociale media als hefboom om een jonge doelgroep aan te spreken.

praktische informatie

doelgroep: Jongeren en jongvolwassenen

duur: 2 uur

maximale aantal deelnemers: 100 personen

voorzieningen: ruime zaal met internettoegang, pc en beamer, indien +25 personen, podium en microfoon(s), het publiek beschikt bij voorkeur over een smartphone

CONTACTEER ME!